Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Emegencybericht

July 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Emegencybericht

Beste klanten, agentschappen en bedrijfsleiders overzee:


Onlangs, wegens grote gebieden van regen op vele gebieden, hebben de meeste gebieden ernstige wateraccumulatie. Gezien deze situatie, vereist het bedrijfhoofdkwartier personeel van agentschappen overzee, verkoopafdelingen, en de afdelingen van de naverkoopdienst om in het controleren bij te wonen dat de fabriek in de ladingspost is vastgelopen of op de weg blootgesteld. Alle producten van Regen.

 

Gebaseerd op koppel terug en de statistieken, de raad van het bedrijf van supervisors en de raad van beheer namen de volgende besluiten:
 

Alle producten die in de ladingspost onlangs zijn opgeslagen en niet aan klanten op de weg geleverd zullen naar de fabriek voor inspectie zijn teruggekeerd; de motoren, de snelheidswisselaars, de wiellagers, de elektrische apparaten en andere die componenten worden ondergedompeld in water, in water wordt doorweekt, en de producten met beschadigde verfverschijning toe te schrijven aan weer of Alle delen zijn teruggekeerd naar de fabriek voor vrije inspectie en vervanging.
 

Doel:

om ervoor te zorgen dat elke component aan klanten zonder veiligheidsgevaren wordt geleverd!
Zorg ervoor dat elk product veilig en betrouwbaar is, zodat de klanten het met vertrouwen kunnen gebruiken!
 

 

Gelieve te vertellen elkaar!
Hierbij informeer! ! !

Henanmijnbouw Crane Co. , Ltd.
22 juli, 2021

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in