Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Overstromingsbeheer en Hulp bij rampen|De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans!

July 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Overstromingsbeheer en Hulp bij rampen|De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans!

De ramp van Hong is gescheiden van sangziliefde, en de boom is duizenden hoge voeten en vergeet nooit zijn wortels. In de afgelopen dagen, hebben de meeste gebieden van Henan geleden aan vloed. De ramp in Henan heeft de harten van mensen beïnvloed, en de redding is dreigend. De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans door de liefdadigheidsorganisatie van Changyuan-Stad voor overstromingsbeheer en hulp bij rampen in Henan!

 

De stichter van het bedrijf Cui Peijun, de secretaresse van de partijcommissie, hier, is diep over de veiligheid van het leven en het bezit van de mensen in zijn geboortestad bezorgd, en onmiddellijk persoonlijk geschonken 1 miljoen yuans in contant geld, en bepleit alle werknemers om aan hun geboortestad te schenken.laatste bedrijfsnieuws over Overstromingsbeheer en Hulp bij rampen|De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans!  0

 

Onder het initiatief van Secretaresse Cui Peijun, positief antwoordden alle mijnmensen, en met de geest van onzelfzuchtige toewijding en grote liefde van mijnmensen, schonken zij enthousiast geld om warmte te verzenden en aan de vaders en de dorpsbewoners van Henan te hopen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Overstromingsbeheer en Hulp bij rampen|De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans!  1

 

laatste bedrijfsnieuws over Overstromingsbeheer en Hulp bij rampen|De Henanmijn schonk 2 miljoen yuans!  2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in