Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Zwaar! Een kraan van de 72 meterspanwijdte in Henan-mijn bevordert Jianzhou-Brugbouw

July 13, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Zwaar! Een kraan van de 72 meterspanwijdte in Henan-mijn bevordert Jianzhou-Brugbouw

Één brug vliegt van noord tot zuid, en de gracht wordt een doorgang. Onlangs, bij de Jianzhou-plaats van het Brugproject, bevindt een kraan van de 72 meter lang-spanwijdte zich in Henan-mijn op de Tuojiang-Rivier en spreekt zich niet uit over de Luchthavenweg, met succes helpend dat de Jianzhou-Rivier de Structuurbrug van het Overgangstaal om voor verkeer worden voltooid en worden geopend.

 

De Jianzhoubrug is een groot project op Jianyang-Weg, het „Project van Nr 1“ in Jianyang-Stad, met een totale lengte van 580,5 meters. Het gebruikt de alle-gelaste veranderlijke kokerbalk van het dwarsdoorsnede ononderbroken staal. Onder kraanfabrikanten, kranen door Henan mijnen onafhankelijk worden worden de ontwikkeld die geselecteerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zwaar! Een kraan van de 72 meterspanwijdte in Henan-mijn bevordert Jianzhou-Brugbouw  0

 

De laatste jaren, Henan-zijn de mijnen het „aangewezen merk“ van belangrijke nationale projecten zoals bruggen, de militaire industrie, en ruimte krachtens uitstekende productkwaliteit, stabiele en betrouwbare verrichtingsprestaties en superieure technische voordelen geworden.

De Henanmijn zal altijd het kwaliteitsconcept van „doet het, maakt een goed product“, ontwikkelt de producten meer van uitstekende kwaliteit, en bijdraagt meer tot de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de kraanindustrie aanhangen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in