Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Van de de Studiespartij van de Henanmijnbouw de Wedstrijd van de de Geschiedeniskennis wordt voornaam geopend!

July 7, 2021

Van de de Studiespartij van de Henanmijnbouw de Wedstrijd van de de Geschiedeniskennis wordt voornaam geopend!

De 100ste verjaardag te vieren van het oprichten van de Communistische Partij van China, begeleid alle werknemers om partijgeschiedenis te leren, fabrieksgeschiedenis te houden in mening, en het enthousiasme van de meerderheid van werknemers te bevorderen om van de partij, van het land en van de fabriek te houden. Op 27 Juni, ontving de de partijcommissie van het bedrijf de „het Leren Partijgeschiedenis, het Begrip van Fabrieksgeschiedenis, en het Aanbieden van Giften“ „100ste Verjaardag van het Oprichten weg geschopte wedstrijd van van de de Partij“ kennis. 12 teams van het afdeling en workshopteam concurreerden op hetzelfde stadium.

Ren Haitao, ondervoorzitter van de raad van het bedrijf van supervisors, Zhang Ruzhi, afgevaardigdesecretaresse van de partijcommissie en voorzitter van de vakbond, en andere leiders woonde de gebeurtenis, evenals vertegenwoordigers van partijleden, relevante personen verantwoordelijk voor diverse afdelingen en workshops bij, en meer dan 80 mensen namen aan de gebeurtenis deel.

De kennisconcurrentie is verdeeld in twee groepscompetities van afdeling en team. Er zijn drie soorten vragen: vereist antwoord, snel antwoord, en risicovraag. De relevante inhoud van partijgeschiedenis en fabrieksgeschiedenis is geïntegreerd, en de vragen worden beantwoord in orde, snel antwoord en selectief antwoord. Twaalf teams en 30 spelers concurreerden hevig.

laatste bedrijfsnieuws over Van de de Studiespartij van de Henanmijnbouw de Wedstrijd van de de Geschiedeniskennis wordt voornaam geopend!  0

In de verplichte antwoordzitting, werden de mededingers volledig voorbereid en werden calmly beantwoord, tonend een stevige en uitstekende kennis van van de partijgeschiedenis en fabriek geschiedenis en een hoge geest. In de het antwoorden zitting, concurreerden de mededingers ongeduldig, achtervolgde u me, en de scène was zeer enthousiast. ; In de zitting van de risicovraag, elk nauw samen werkten de team geselecteerde onderwerpen ingeniously, en toonden een goede teamgeest aan.

laatste bedrijfsnieuws over Van de de Studiespartij van de Henanmijnbouw de Wedstrijd van de de Geschiedeniskennis wordt voornaam geopend!  1

Na de woeste concurrentie in drie stadia, wonnen teams 3, 4, en 5 van de afdeling de eerste, tweede, en derde plaats; Teams 6, 1, en 2 van het workshopteam wonnen de eerste, tweede, en derde plaats. Na de concurrentie, werd een toekenningsceremonie gehouden ter plekke. De afgevaardigde Secretary Zhang Ruzhi verstrekte eercertificaten aan de winnende teams en maakte een het besluiten toespraak.

laatste bedrijfsnieuws over Van de de Studiespartij van de Henanmijnbouw de Wedstrijd van de de Geschiedeniskennis wordt voornaam geopend!  2

Deze gebeurtenis is één van een reeks activiteiten om de 100ste verjaardag te vieren van het oprichten van de partij door partijgeschiedenis in Henan-Mijnbouw, gevoel te bestuderen de gunst van de partij. Deze kenniswedstrijd leidde tot een sterke atmosfeer voor het leren en onderwijs van partijgeschiedenis en fabrieksgeschiedenis, inspireerde volledig de betekenis van eer, verantwoordelijkheid en opdracht van de meerderheid van werknemers, en verbeterde effectief het enthousiasme en het initiatief van de meerderheid van werknemers om partijgeschiedenis en fabrieksgeschiedenis te leren, en stond hen toe om een steunpunt te bereiken. Draag tot de post, gezet in diverse taken met een hogere geest bij, en stel de 100ste verjaardag van het oprichten van de partij met opmerkelijke verwezenlijkingen voor.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in