Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen

July 9, 2021

Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen

Gezet op dit kostuum

Moet de opdracht steunen

Maak een boutique als u het doet

Unswervingly

Hoogste Lof in Juli

Specifiek aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen

Hulde aan u!

 

Shuangliang Baban Wangxiaohai

„Dragend dit kostuum van het werkkleren, moeten wij de verantwoordelijkheid nemen, meer kwaliteitsproducten creëren, en meer bijdragen tot het bedrijf leveren.“ Hij is wortel geschoten in het hete land van Henan-mijnen 14 jaar, met de wil van staal en de geest van Ruzi Niu. Plicht, het werk, liefde, en boete.

 

In de warme familie van Henan-mijnen, zelfs op het ogenblik wanneer talentenstroom vaak, er talloze mijnmensen zoals Wang Xiaozi zijn die van het bedrijf houden, dat volledig op het edele professionele gevoel van de mijnmensen en de harmonische culturele atmosfeer van het bedrijf wijst die voor talenten geven.

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  0

De dubbel-straalklasse waar Wang Xiaozi-het werk de productietaken van vele grote projecten van de de kraanproducten van het bedrijf op zich heeft genomen. Deze projecten hebben hoge vereisten op de kwaliteit en het vakmanschap van kraanproducten, en er zijn vaak sommige technische onderzoek. Hij had diepgaande uitwisselingen met monitors voor vaak, communiceerde met verwante afdelingen zoals procesafdeling en de technische afdeling, de onderzochte de kwaliteitsverbetering, de geoptimaliseerde verwerkingstechnologie, enz., overwonnen moeilijkheden vaak, leidden tot uitstekende producten één voor één, en wonnen lof van klanten.

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  1

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  2

 

Zijn team heeft vele eer zoals het „de Demonstratieteam van het Partijlid“, „Kwaliteit en Productie Gevorderd Team“ en andere eer gewonnen. Hij heeft ook het „Gevorderde Individu“, „Mei 1 ModelWorker“, „Deskundige Vakman“ en andere eer gewonnen.

 

Nieuw type van dubbele straalklasse Wang Jiangwei

 

In de van de de dubbel-straal binnennaad van het bedrijf nieuwe lopende band van het de robotlassen, golven de rijen van robots hun mechanische wapens en zijn bezige lassenverrichtingen. Als exploitant achter deze robots, heeft hij buitengewone vaardigheden en draagt tot de verbetering van productkwaliteit bij.laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  3

 

Wang Jiangwei, sinds het ingaan van de fabriek in 2016, met zijn rijke lassenervaring en persoonlijke inspanningen, heeft zeer productieefficiency, grondstoffengebruik en productkwaliteit verbeterd. Zijn professionalisme van wordt gewijd aan zijn baan en het streven voor perfectie beïnvloedt diep elke arbeider.

Wegens zijn opmerkelijk werk, nam hij het werk van workshopbeheer over, voerde bewust een goede baan van het overhandigen, het doorgeven van zijn het werkervaring tot nieuwe arbeiders en het helpen van hen uit hun vaardigheden verbeteren.

 

 

 

Hij draagt vaak tot klassenvorming bij, versterkt teamveiligheid, en beroepsbekwaamheden het leren. Zijn team heeft eer zoals „de Toekenning van de Outputwaarde per Eenheidsgebied“ en „Overproductietoekenning per Eenheidsgebied“ gewonnen. Hij heeft ook „Gevorderd Individu“ en „1 Mei ModelWorker“ gewonnen. eer. Hij heeft ver, en hij is vastbesloten om zich vooruit te bewegen.
 

Verfklasse Twee Lied Aizhen

 

De „liefde deze industrie, houdt van mijn werk, en de leiders vertrouwen op me, moet ik de verantwoordelijkheid nemen en dit werk regelmatig doen.“ Lied trots bovengenoemde Aizhen.laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  4

 

Zij is een schilder met 9 jaar van ervaring en ijverig en altijd uiterst nauwgezet geweest. Naast het doen van haar werk goed, coördineert zij ook actief en werkt met andere teams samen aan volledige diverse productietaken, en leert constant de kennis van verftechnologie op het werk om het werkefficiency en kwaliteit onophoudelijk te verbeteren.

Naar haar mening, hangt de productkwaliteit niet alleen bij de interne productie, maar ook van externe decoratie af, die een weerspiegeling van het externe beeld van het bedrijf is. Daarom in haar dagelijks werk, met uiterst nauwgezet professionalisme, betaalt zij concentratie aan de productkwaliteitdeklaag, en opmerkelijke resultaten bereikt. Zij heeft eer zoals 1 Mei ModelWorker, Gevorderd Individu, en Technische Deskundige gewonnen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  5

 

Als oude werknemer, motiveert het Lied Aizhen en spoort aan zich altijd om beter in gewone banen te doen.

 

 

Hao Yanli, Danliang-Klasse 1 van het Industrieterrein

 

„Aangezien wij het werk van kwaliteitscontrole hebben gedaan, moeten wij alles richten op kwaliteit en nooit ongeschikte producten laten overgaan.“ Als één van de 1.500 vrouwelijke werknemers van het bedrijf, vecht Hao Yanli met enthousiasme met sterke beroepsbekwaamheden. In de eerste lijn van productkwaliteitscontrole.

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  6

 

In haar dagelijks werk, voert zij strikt productsupervisie overeenkomstig het kwaliteitssysteem en de technische vereisten, van de inspectie van de lassennaad van elk proces aan de afgewerkt productinspectie uit, en controleert de kwaliteit van allerlei enige straalproductie om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de de kraanproducten van het bedrijf aan de norm voldoet.

 

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  7

laatste bedrijfsnieuws over Lof in Juli | Hulde aan de eerste-lijn modelarbeiders in Henan-mijnen  8

 

„Ik ben enkel een gewone vrouw. Het bedrijf heeft me gevoed. Ik moet goed, hardere het werk doen, en waardig van het bedrijf en de klanten zijn.“ Beïnvloedt de bepaalde geest van Hao Yanli van verantwoordelijkheid de arbeiders rond hem en speelt een rol als modelleider.

Elke mijnarbeider als hen doet het zelf, ervend de vindingrijkheid van „maak een boutique“ en draag tot de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van het bedrijf van sterk bij tot geraffineerd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in