Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Hulde aan voorbeeldgevers | Ma Peiqin, een goede monitor van Henan-Mijnbouwgroep

August 9, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hulde aan voorbeeldgevers | Ma Peiqin, een goede monitor van Henan-Mijnbouwgroep

Behandel het werk aangezien een carrière, er altijd beloningen voor uw inspanningen zal zijn

 

Zestien jaren geleden, een lassentoorts veranderden Ma Peiqin lot, die hem toestaan om een nauwe samenhang met de kraanindustrie te vormen. Ma Peiqin, die net in contact met de kraanindustrie is gekomen, regelmatig gewerkt is, niet bang van ontbering, en hard om de doelstelling om „niet genoeg slechter te zijn te bepalen dan anderen“ gewerkt. Ik weet niet het hoe te om de leraar op tijd te vragen. Ik breng het grootste deel van mijn vrije tijd in de workshop en studielassentechnologie door. Na een jaar van diepgaand onderzoek, zijn mijn het werkefficiency en productkwaliteit eenstemmig erkend door leiders en collega's.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hulde aan voorbeeldgevers | Ma Peiqin, een goede monitor van Henan-Mijnbouwgroep  0

 

Jaar na jaar, bleef hij hard leren en praktizeren. Hij is ook van een gewone lasser aan een lassen „meester“ gegroeid, en die Xiao Ma is ook een „paard geworden“ door de arbeiders wordt geprijst. Ploegleider“.

 

Controleer strikt de kwaliteit, doen het beste

 

 

„Ongeacht het niveau van vaardigheid, zult u niet kunnen leren. Zolang u hard werkt en actief werkt, zult u meer beloningen.“ krijgen Dit is een zin die hij vaak aan zijn arbeiders heeft gezegd. Als ploegleider, leidt hij hand in hand de productietechnieken van de arbeiders in elk proces en verleent ervaring. Hij is meer als een „majoor“, altijd zich concentreert op veiligheidsonderwijs, versterkend de uitwisseling van baanvaardigheden, en verbeterend de samenhang en de productiviteit van het team.

Ma Peiqin antwoordde actief aan de vraag van Secretaresse Cui Peijun dat „de productkwaliteit slechts een uitgangspunt heeft, maakt geen eind, enkel een goed product“, ertoe brengend de arbeiders om aandacht aan de details van het productieproces van elk product, het ononderbroken leren en verbetering te besteden, en de het productkwaliteit is van het team regelmatig verbeterd.

In gebeurtenis de van dit jaar van de Kwaliteitsmaand, heeft het bedrijf hogere eisen ten aanzien van de verbetering van de productkwaliteit. Hij communiceert met arbeiders, verbetert het werkprocessen, verbetert het werkvaardigheden, verbetert vaak het werkefficiency, en produceert producten die de test van de markt kunnen weerstaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hulde aan voorbeeldgevers | Ma Peiqin, een goede monitor van Henan-Mijnbouwgroep  1

 

Moedig meer aan, respecteer en begrijp arbeiders

 

Ma Peiqin is een bemoedigende ploegleider. Hij gelooft dat geen kwestie binnen welke positie hij is, zolang hij hard werkt en hard werkt, hij beloningen kan krijgen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hulde aan voorbeeldgevers | Ma Peiqin, een goede monitor van Henan-Mijnbouwgroep  2

 

In zijn dagelijks werk, zal hij geduldig aan werknemers spreken die fouten, laten hen weten maken waar zij verkeerd zijn, hen op tijd, verbeteren en zich constant verbeteren. In de pre-klassenvergadering, geef hen meer die lof en aanmoediging op hun het werkprestaties wordt gebaseerd, stimuleer hun enthousiasme voor productie, en bevorder onophoudelijk de teambouw en de globale ontwikkeling van arbeiders.

 

In Henan-mijnen, zijn er vele monitors zoals Ma Peiqin. Zij zijn hardworking en pragmatisch op de frontlijn. Zij zijn de backbone van de de productie en bouw van het bedrijf. Zij zijn de fabrikanten van de producten van uitstekende kwaliteit en bevorderen de snelle en gezonde ontwikkeling van het bedrijf.

 

Hulde aan voorbeeldgevers!


Leer van Ma Peiqin!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in