Henan Mine Crane Co.,Ltd.

De kwaliteit smeedt Merk, de Toekomst van Integriteitsgolven.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Merken: Kuangyuan
Aantal werknemers: 3100~4000
Jaarlijkse omzet: 870000000-1000000000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Hallo, ten eerste introduceren als volgt ons bedrijf:

 

Wij, Henan-Mijn Crane Group, hebben 4.500 werknemers, omvatten één ervaren en professioneel team voor overzee markt. Wij behandelen een gebied van 1.620.000 vierkante meters, houden kapitaal van CNY1.18 Miljard, hebben 430 takken rond de wereld en het dienen van meer dan 6.000 medio-Hoge eindklanten.

 China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Wij hebben meer dan 200 midden en hogere ingenieurs die zich bij ontwerp en de vervaardiging van onze kranen concentreren, konden wij u leveren allerlei kranen, meer dan 110 types. om de beste kwaliteitskraan met hoog rendementproductie te vervaardigen, hebben wij groot aantal hoog techniekmateriaal geïnvesteerd (omvat meer dan 500sets van robots) dat alle processen, zoals malen, het graven, het malen, het trekken, het boring, onafhankelijk het rollen, het boren kan verwezenlijken, ponsen, knipsel, het buigen, het lassen, het testen en thermische behandeling. Ondertussen, heeft onze fabriek Ce, EAC, SGS, en OHSAS & ISO9001 overgegaan: 2000, ISO14001: 1996 en ISO9001: 2001, heeft het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole.

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

In 2020, hebben wij 100.000reeksenvankraanenhijstoestel, verkoop omzet getaxeerde CNY5.675 miljard verkocht. Wij haave noteerden Nr 1 op de hoeveelheid van de kraanverkoop ononderbroken 16 jaar in de lokale markt van China. Wij hebben de opmerkelijke verwezenlijkingen in meer dan 50 sleutelindustrieën zoals ruimtevaart bereikt, automobiel en het verschepen, staaluitsmelting, petrochemische, elektronische informatie, stroom, watermilieubescherming, spoorweg en de militaire industrie. De ontwikkelde intelligente opslagkraan, de nauwkeurige plaatsende kraan, de automatische kraan van de containerbrug, de kernrang speciale kraan, de schone explosiebestendige automatische kraan, de multisteunpunt flexibele kraan, de gesimuleerde maritieme reddingskraan en andere high-end producten dienen Baosteel, de Spoorweg van China, MCC, CNNC (het Nationale Kernbedrijf van China), CASC (Ruimtevaart de Wetenschap en de Technologiebedrijf van China), en andere grote ondernemingen; omvat ook overzee project zoals het Ijzer van Vietnam Yishan en Staalgroep, het Staalgroep van Pakistan Abass, van de de Spoorwegbrug van Kenia de kraanprojecten (Mombasa aan Nairobi), van de de metrobouw van Pakistan van de brugkranen het project enz., meer dan 120 landen.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Onze Regeringen hebben onze georganiseerde Groep geschikt en vaak van Internationale Tentoonstelling van Kraan in China wegens onze hoge goede invloed, ondertussen, onze kraan zijn gebruikt op satelliet lancering omdat onze hoge techniek, en krant, lokale TV gehouden, geïnterviewde kabeltelevisie ook en gemeld ons vaak.

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 9

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 10

 

De kwaliteit smeedt het Merk, Integriteitsgolven een rooskleurige toekomst. Wij proberen om de wereld met integriteit en hoogte te winnen - kwaliteit, hopen wij oprecht om met alle vrienden van de wereld samen te werken en schittering samen tot stand te brengen.

 

Bedrijfpositie: Het bedrijf is de grootste industriële kraanfabrikant in China, met het hoogste verkoopvolume en het marktaandeel in de markt van China.

 

Geschiedenis

De Groep van de Henanmijn werd opgericht in 2002, hoofdzakelijk bezet in de vervaardiging en de verkoop van het merk Elektrisch Hijstoestel van „Kuangyuan“/Luchtkraan/Brugkraan/de Kraan van de Greepemmer/Gieterijkraan/Explosiebestendige Kraan/Europese Typekraan en Elektrische de Brugkraan van de Hijstoestel/Rail Opgezette Container/Kraanbalkkraan/Elektrische Kruk en relevante vervangstukken enz. Totale activa van RMB1.03 miljard, 3100 werknemers en het behandelen van een gebied van de vierkante meters van 0.68million.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

                                                  Vogel-Weergeven van Henan-Mijn

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

                                                           

                                                               De bureaubouw

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

                                                                 Verkoopzaal

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Dienst

1. Wij zijn fabrikant en wij hebben onze eigen ingenieursgroep. Zij kunnen aangepast ontwerp volgens uw vereiste uitwerken.

2. wij kunnen levering op tijd waarborgen.

3. Vrije behoud en reparatie van om het even welke kwaliteitsproblemen binnen één jaar.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

                                

Meer dan 180 middelgrote en hogere technische personeelsleden zijn verantwoordelijk voor de ontwerp en productiebegeleiding van gehele producten.

 

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

                                                       Technische Afd.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

                                                       Financiën afd.

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Cases

SOMMIGE COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN CLIËNTENbezoek

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

SOMMIGE COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING

China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Henan Mine Crane Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

先进设备

Geavanceerd materiaal

 

Het bedrijf heeft een intelligent platform van het materiaalbeheer, geïnstalleerd en 310 behandeling en lassen robots geïnstalleerd (reeksen). Het wordt gepland om meer dan 500 reeksen (reeksen) te bereiken nadat iedereen wordt voltooid, en het tarief van het materiaalvoorzien van een netwerk 95% zal bereiken. 32 lassende lijnen in gebruik zijn gezet, en 50 worden gepland om worden geïnstalleerd. Het automatiseringstarief van de gehele productregel heeft 85% bereikt.

 

Volledig automatisch dubbel van de de naadrobot van de straal hoofdstraal binnen het lassenwerkstation

 

Dit werkstation wordt hoofdzakelijk gebruikt om het automatische lassen van de binnennaad van de dubbele straal belangrijkste straal te realiseren. Nadat het hand voeden fundamenteel gecentreerd is, wordt het werkstuk gedraaid door ±90° door de l-Wapen hydraulische het draaien machine, en de robot bepaalt automatisch van de plaats en last. De kwaliteit van de lassennaad is zeer verbeterd, en de lassenefficiency van kraan structurele delen is verbeterd, vooral in het lassen van interne lassennaden. Het is ook een andere maatregel voor Henan-mijnen om voor werknemers te geven en kwaliteit en efficiency te verbeteren

 

Dit werkstation wordt hoofdzakelijk gebruikt om het automatische lassen van de binnennaad van de dubbele straal belangrijkste straal te realiseren. Nadat het hand voeden fundamenteel gecentreerd is, wordt het werkstuk gedraaid door ±90° door de l-Wapen hydraulische het draaien machine, en de robot bepaalt automatisch van de plaats en last. De kwaliteit van de lassennaad is zeer verbeterd, en de lassenefficiency van kraan structurele delen is verbeterd, vooral in het lassen van interne lassennaden. Het is ook een andere maatregel voor Henan-mijnen om voor werknemers te geven en kwaliteit en efficiency te verbeteren.

 

Enig van de de naadrobot van de straal hoofdstraal binnen het lassenwerkstation

 

Het bedrijf werkte met Peking samen die en van Machinesontwerp en Onderzoekinstituut hijsen vervoeren en huurde Duitse kraandeskundigen in om de „single-beam kraan flexibele productielijn“ te voltooien, waarbij de productielijn van de kraan belangrijkste die balk wordt toegelaten aan opbrengst - producten elk uur dat, dat productietijd vermindert door 40% wordt gebeëindigd en de cycli 50% verkort van de klantenlevering. Sinds 2016, is de lopende band van het robotlassen geleidelijk aan geïntroduceerd, die diverse lassennaden van de enige de straal standaardproducten van het bedrijf kan voltooien.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in