Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn

March 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over 360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn

De „Henan-mijn ging de gietende kraan van 360T, uitstekende technologie, superieure prestaties aan, om aan onze behoeften van 2 miljoen ton staalcapaciteit te voldoen…“ Wanneer het zien van dit 360T „grote mens“ tijdens productie en gebruik van vlotte verrichting, veilig en nauwkeurig, van het het vanadiumtitanium van Luzhou Xinyang kan de het staalfabriek directeur Wang Junli niet helpen maar prijst.

laatste bedrijfsnieuws over 360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn  0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over 360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn  1

„Fijn“ woord als hoofd, aan „te winnen kwaliteit“. Deze gietende kraan van 360T is één van de meesterwerken de producten van van de „groot tonnage“ kraan in de strategie van henan mijn. Het is de grootste gietende kraan momenteel in China.

Het de brugkader van het kraanproduct en het karretjekader worden verwerkt door het grote de verwerkingsmateriaal van het bedrijf als geheel, dat effectief de de assemblagenauwkeurigheid en prestaties verbetert; De basisaandrijving wordt overheerst door volledige digitale SCR de regelgeving van het statorvoltage en van de frequentieomzetting regelgeving, met functies van foutenzelfdiagnose en het nauwkeurige verrichting plaatsen. Elk mechanisme is overtollig ontwerp, met veiligheids controlesysteem, om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van de kraanverrichting te verzekeren en te verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over 360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn  2

Momenteel, vestigt de verbetering van de bedrijfkwaliteit van de productie van hete atmosfeer, mijnpersoneel stevig een „concept van de kwaliteitsbewakings onpartijdig en wreed“ productie, 18 de kwaliteitsverbetering team, van product, de dienst, technologie, productie en verrichting van elke verbinding van levering, gezondheid en veiligheid, enz., voor productieveiligheid, dienen de kwaliteit voor de klant en de markt een bevredigend antwoord in. Één of andere de brugkraan van de waterkrachtpost 250t, dubbele de straal gietende kraan van Meigang 160t, de straal gietende kraan van Maanshan 200T vier, Chengdu-Metallurgie 280t vier richt gietende kraan en ander groot tonnage, de grote die kwaliteit van de projectkraan, wijd op de krachtcentrale van de watermilieubescherming, metallurgisch staal en andere belangrijke industriële gebieden wordt gebruikt, die de wetenschappelijke en technologische het onderzoek van het bedrijf en ontwikkelings en productiesterkte benadrukken.

laatste bedrijfsnieuws over 360t! De „grote“ handeling in „staalwildernis“ van Henan-mijn  3

De laatste jaren, Henan-hebben de mijnen krachtig de transformatie bevorderd en bevordering van de productenstrategie van uitstekende kwaliteit, de geconcentreerd op het onderzoek en de ontwikkeling van zeer belangrijke technologieën, greep de het bevelen hoogten van wetenschappelijke en technologische innovatie, verbeterde onafhankelijke innovatiecapaciteit en verbeterd kernconcurrentievermogen. Om de algemene productintelligentie te versnellen, die bevordert de digitale transformatie van high-end producten, in metallurgie, de chemische industrie, kernenergie, militaire de industrieproducten met hoge toegevoegde waarde aangezien de belangrijke factor, om fijne single-beam kraan, de algemene dubbele kraan van de straalbrug, gieterijkraan te doen, slechts intelligente opslagkraan, het nauwkeurige plaatsen, de automatische kraan van de containerbrug, kraan onbemande kranen, enz. groen maken doet, de transformatie van productstructuur aan geraffineerde hoogte, gespecialiseerd en intelligent.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in