Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

367 Miljoen op de eerste dag! De Henanmijn viert een goed begin aan het de Lentefestival

February 21, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over 367 Miljoen op de eerste dag! De Henanmijn viert een goed begin aan het de Lentefestival

laatste bedrijfsnieuws over 367 Miljoen op de eerste dag! De Henanmijn viert een goed begin aan het de Lentefestival  0

 

Op 6 Februari (de zesde dag van de eerste maanmaand), begin het Nieuwjaar van de Tijger, Henan-verfraaide de afdeling van de Mijnverkoop, overvol; Binnen en buiten de fabriek is bezig, is de productieworkshop in volledige schommeling. Al mijnpersoneel is opgewekt, „tijger“ hoogtepunt van sterkte, instemt weg met het Nieuwjaar in een goed begin: de eerste dag van verkooporders overschreed 367 miljoen yuans, ondertekende het omvatten van de yunnan het Ijzer en het Staalgroep van Yukun een 160 miljoen yuansorde, en Co. van het het Staalmateriaal van China, Ltd ondertekende een jaarlijkse output van de uitvoerindonesië van 4,8 miljoen ton orden van het vercooksingsproject, een aantal wordt de strategische samenwerking ook gevolgd. Terwijl strikt het controleren openden de epidemische, henan mijnen een nieuw hoofdstuk van bloeiende zaken, bloeiende die productie en verkoop, sterker en meer in 2022 worden geraffineerd.

laatste bedrijfsnieuws over 367 Miljoen op de eerste dag! De Henanmijn viert een goed begin aan het de Lentefestival  1

Wei Xueming, voorzitter van het bedrijf, door Henan TV en andere media wordt geïnterviewd die

 

In Januari 2022, openden de gemaakte vroege plannen van Henan Mijn, een nieuwe dienst, en gaven aandacht aan de verrichting van het bestrijden van covid-19. Het ging in een reeks van „open deuren en helder rood voor“: het werd geschat als uitstekende strategische partner door XUGong, en de twee partijen ondertekenden strategische samenwerkingsovereenkomsten op verscheidene niveaus. Tijdens het de Lentefestival, werkte ik overwerk voor mijn cliënten. Meegesleept in jiangsuprovincie „haven van 400 ton van nieuw type van dubbele straalkraan, verdubbelen de sany de plaattransportband van het groepsstaal, 360 ton van van de het staalmetallurgie van het vanadiumtitanium dubbele de straalkraan, de baoshan ijzer en haak van de staalhark de kraan van de straalbrug, 160 ton van xi een ‚ruimtevaart nieuwe explosiebestendige dubbele straalkraan, taicang van de de brugkraan van de havencontainer spoortype zoals massa, groot tonnage, de grote producten van de projectkraan, en met succes geleverd.

 

Een ander groen jaargras, abrikoos tien bloeit nog rood. Openen van de stad is bloeiend, erop wijzend dat de henan mijnen met sterkere geest zijn, realiseert het stabielere tempo, grotere vitaliteit, geleidelijk aan uit de ontwikkeling van het grote plan van sterk om te zuiveren, gaat allen om de jaarlijkse taken en de doelstellingen, met uitstekende resultaten te voltooien om de 20ste overwinning van de Partij te ontmoeten.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in