Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

„Bekwame“! | Van de de Kwaliteitsmaand van de Henanmijn de Concurrentiereeks

May 13, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over „Bekwame“! | Van de de Kwaliteitsmaand van de Henanmijn de Concurrentiereeks

„Bekwame“! | Van de de Kwaliteitsmaand van de Henanmijn de Concurrentiereeks

De activiteiten van de de kwaliteitsmaand van het bedrijf blijven het getijde omhoog verwarmen
Alle mijnmensen blijven worstelen om sterk en hoogstaand te doen
Van de eed van de kwaliteitsmaand, kwaliteitscontrole, een reeks van opleiding, aan schilders en keerders de vaardighedenconcurrentie
De activiteiten van de kwaliteitsmaand hebben duidelijke resultaten bereikt!

Momenteel, heeft het bedrijf vaardighedencompetities voor lassers, poetsmiddelen en undercutters achter elkaar uitgevoerd. Bevorderen de technische deskundigen van elke productieworkshop, sterke vaardigheden, de verbetering, de „technologie“ verraste de vier zetels, de „kwaliteit“ van de verrassende overwinning, een reeks van de kwaliteitsverbetering „combinatievuist“.

01

De lassersconcurrentie

In de productiezaal, het opgevlamde booglicht, waren de deskundige lassers deskundig, en binnen een korte periode, was elke las volledig en mooi, en de kwaliteit van de las was zichtbaar aan het blote oog. Het beoordelingsteam prijste de lassers voor hun vaardigheidsniveau en professionalisme.

河南省矿山起重机有限公司

河南省矿山起重机有限公司

02

De molenconcurrentie

De molen wordt „volledig bewapend“, roteert het malende wiel, vonkt vlieg, onmiddellijk verdwijnen de bramen en de oppervlakte van het afgewerkte product is vlot en bevindt zich tot strikte kwaliteitscontroles.

河南省矿山起重机有限公司

河南省矿山起重机有限公司

03

De Undercutterconcurrentie

Als eerste knoop in het productieproces, dragen undercutters de last van het voorbereiden van delen voor andere productieworkshops voor het ondergraven, van het lezen van tekeningen, opstellend het ondergraven, quasi-meting, aan bekwame verrichting die van divers geavanceerd scherp materiaal, het proces van de proceskwaliteit verzekeren en productkwaliteit waarborgen.

河南省矿山起重机有限公司

河南省矿山起重机有限公司

Sinds 1 April, zijn de reeksen van de de Kwaliteitsmaand van het bedrijf activiteiten in volledige schommeling geweest, met al mijnpersoneel die zich op het thema van „eerst het omzetten van sterk aan boete, kwaliteit concentreren, al personeel voeren actie, en wijden aan de 20-jarige verjaardag van het bedrijf“, gebaseerd op het doel van het „al personeel neemt aan kwaliteitsbewaking deel en verbetert de kwaliteit van producten en de diensten“, met een verscheidenheid van thematische activiteiten om volledig personeel, volledig proces en globale de kwaliteitsverbetering te bereiken die, volledig de activiteiten „van de Kwaliteitsmaand“ bevorderen om efficiënte resultaten te bereiken, en sterke impuls voor de transformatie en de bevordering van het bedrijf van sterk aan boete inspuiten!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in