Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Een andere modelondernemingsbenchmark! Een andere goed nieuws van Henan-mijnen

March 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Een andere modelondernemingsbenchmark! Een andere goed nieuws van Henan-mijnen

Het goede nieuws wordt geleverd in de maand van de kwaliteitsverbetering, en de dienst van uitstekende kwaliteit plaatst een benchmark. Op 3 Maart, Henan-werd de Mijnbouw gebaseerd op de gezonde ontwikkeling van de onderneming, met het „vijf-in-één“ het werksysteem van „strikt kwaliteitscontrolebeheer, industriële en commerciële supervisie en supervisie, de evaluatieparticipatie van de consument, sociale supervisie, en de collectieve integriteitsverplichting“, van productie, producten aan de algemene kwaliteit van de dienst is verbeterd, en het werd gezamenlijk toegekend de eretitel van „Changyuan-van de de Consumptieverwezenlijking van de Stad Rust verzekerde de Demonstratieonderneming“ door de Changyuan-de Supervisie en het Beleidsdienst van de Stadsmarkt, de Changyuan-Stadsconsument en het Individuele en Privé Economische Centrum.

河南省矿山起重机有限公司

▲Toekenningsceremonie

河南省矿山起重机有限公司

De Henanmijnbouw heeft altijd groot belang aan de bescherming van rechten en de belangen van de consument en de verwezenlijking van verzekerde consumptie gehecht. Terwijl het handhaven van snelle en hoogstaande ontwikkeling van de onderneming, heeft het de bevordering van de verwezenlijking van verzekerde consumptie, effectief betere de dienstkwaliteit en efficiency, versterkt en tot een veilig en veilig milieu voor consumenten geleid. De goede resultaten zijn bereikt in de verwezenlijking van consumptiemilieu en verzekerde consumptie.

河南省矿山起重机有限公司

▲Symposiumuitwisseling
De Henanmijnbouw zal het strategische beleid van „kwaliteit + de dienst“ aanhangen, zal een klantgericht „aangepast, flexibel“ intelligent productiemodel uitvoeren, zal de vraag met productie combineren, zal en „op dienstverlening gericht“ Aangepast productiemateriaal en productie plannen“, „flexibele“ productieorganisatie, altijd „groene“ productieverrichting, en „intelligent“ productiebevel realiseren, zal de transformatie en de bevordering van de efficiency van de ondernemingsontwikkeling bevorderen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in