Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Tienkamp! De de kwaliteitsmaand „de concurrentie van de Henanmijn van schildersvaardigheden“ begon

April 12, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Tienkamp! De de kwaliteitsmaand „de concurrentie van de Henanmijn van schildersvaardigheden“ begon

Momenteel, nemen alle werknemers aan kwaliteitsbewaking deel om de kwaliteit van producten en de diensten ruim te verbeteren
De reeks activiteiten van kwaliteitsmaand wordt uitgevoerd
In volledige schommeling „kwaliteit is de re-verbetering“ met hoogste prioriteit van het werk van het bedrijf geworden!
Om productkwaliteit verder om te verbeteren en de normalisatiebeheer van het productproces, op 10 te versterken april, van de de kwaliteitsmaand“ van 2022 van de henan mijn „de reeks activiteiten: „de officieel begonnen concurrentie van schildersvaardigheden“.

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

shengchao van HU, uitvoerende afgevaardigde algemene manager van het bedrijf, maakte een mobiliseringstoespraak

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

de van de de schildersvaardigheid van het bedrijf concurrentie“ plaats de „
Om opleiding, productkwaliteit te bevorderen en dan de kwaliteit van deze concurrentie in het hoofdkwartier van het bedrijf te verbeteren, verdeelde het intelligente synchroon uitgevoerde industrieterrein, in enige straal, dubbele straal twee afdelingen. het evaluatieteam selecteerde de „technische deskundigen“ in 2022 door de vaardigheidsprestaties van de verfdeskundigen in tien speciale aspecten zoals de adhesie van de verffilm, verf het pre-coating, milieubescherming, gemiddelde verfdikte, en verschijningstechnologie. het doel van deze „concurrentie van de schildersvaardigheid“ is de beroepsbekwaamheden van schilders verder te verbeteren, in strikte overeenstemming met procesvereisten en werkende normen in het werk te werken, en effectief het kwaliteitsconcept uit te voeren „het doen van fijne producten“ in dagelijks werk.

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

henan Co. van de mijnbouwkraan, Ltd

noteren het ter plaatse
Van het evaluatieteam, die voor voortreffelijkheid, de vaardigheidsconcurrentie streven om zijn vaardigheden allen te tonen, heeft het bedrijf werknemersopleiding en onderwijs en carrière de kanalen van de de groeiontwikkeling door veelvoudige kanalen, door het houden van technische opleiding, vaardigheidscompetities en andere activiteiten, om de voorlichting van de kwaliteitsproducten van werknemers, productievaardigheden en algemene kwaliteit te verbeteren, werknemers aan te moedigen om de uitstekende traditie te erven van het bedrijf van het creëren van de eerste, en een goede situatie te vormen van vergelijking, het leren, het de achterstand inlopen, het helpen en het overtreffen opengesteld. het heeft opmerkelijke resultaten in het mobiliseren van het productieenthousiasme van de meerderheid van werknemers en het bevorderen van de productie en de verrichting van het bedrijf bereikt.
Hang de kwaliteit van het probleem van geen compromis aan
Hang de kwaliteitsvoorlichting aan van het verminderen niet
Hang de kwaliteit van de middelen aan achterop raken niet
Mijnwerkerssamenhang en re-inspanningen de kwaliteit van producten en de diensten ruim om te verbeteren!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in