Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Goed nieuws! De kraan van de 160 ton metallurgische gietende die brug door Henan Mijn wordt gemaakt ging de deskundige a-inspectie over!

March 11, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws! De kraan van de 160 ton metallurgische gietende die brug door Henan Mijn wordt gemaakt ging de deskundige a-inspectie over!

De kwaliteitsverbetering de maand, ziet het echte hoofdstuk voor grote projecten. Vanaf 28 Februari aan 4 Maart, is het samengesteld uit het Ijzer van Shanghai Meishan en Staalco., Ltd, Metallurgisch de Groep van China twintigste Co., Ltd, de Industrieproductenco. van Ouyeel, Ltd, de Techniek van Shanghai Baosteel Raadplegend Co., Ltd, en Opheffend de Technologieco. van Dalian Baoxin, Ltd. Het het Ijzer en het Staaldeskundigenteam van de Projecta inspectie van Meishan leidde de goedkeuringsinspectie van het het Ijzer en Staal van Meishan 160 de kraanproducten van de ton metallurgische gietende die brug door ons bedrijf worden vervaardigd. De kwaliteitscontrole is strikt, in goede staat is het materiaal, en het voldoet aan de contract technische overeenkomst en a-inspectieoverzichtsnormen, en ging met succes de deskundigen over. Een controle!


河南省矿山起重机有限公司

Mei Steel-de inspectieplaats van de projectdeskundigengroep A
De deskundigen van het het Ijzer en het Staalprojectteam van Meishan controleerden partij van kraan zelfinspectie verslag, materieel rapport en ander materiaal, maten zijn karretje structuur, brug structuur en assemblage van groot en klein karretje, en voltooiden zonder commissie macht-op test looppas. Na de daadwerkelijke verrichting, in goede staat is het materiaal, zijn de productprestaties uitstekend, en diverse energieverbruikindicatoren hebben het binnenlandse geavanceerde niveau bereikt. De het Ijzer en het Staalprojectdeskundigengroep heeft van Meishan de doeltreffendheid van ons bedrijf in kwaliteitscontrole, kraanontwerp en productietechnologie en uitstekende productkwaliteit gegeven. Hoogst zeker.

河南省矿山起重机有限公司

河南省矿山起重机有限公司

河南省矿山起重机有限公司

In deze a-Inspectie, organiseerde het het grote projectbureau van het bedrijf relevant personeel zoals de Technologieafdeling, Technologieafdeling, Kwaliteitsborgingafdeling, Productieafdeling, en Productieteam om met de a-Inspectie samen te werken en strikt de details te controleren. Was het a-Inspectie werk een volledig succes.
Dit keer, Meishan-Ijzer en het Staal gingen de a-Inspectie over die met succes, een nieuwe ronde van productieboom veroorzaken in „de Kwaliteitsverbetering Maand“. Alle mijnwerkers stropen hun kokers op die, die hun sterkte vastnagelen, stevig het concept de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit vestigen, en het kwaliteitsniveau van de het productkwaliteit van het bedrijf, de de dienstkwaliteit, technische kwaliteit, leveringskwaliteit, veiligheid en gezondheidskwaliteit en andere aspecten van het productie en verrichtingsproces ernaar streven te bevorderen. Voortdurende verbetering, om tot de strategische transformatie van het bedrijf van sterk aan geraffineerd bij te dragen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in