Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Henanmijn | Henan modeldiearbeider Guan Jianchun in de centrale school van de weizhuangstraat wordt gelopen om een thematoespraak te maken

May 19, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn | Henan modeldiearbeider Guan Jianchun in de centrale school van de weizhuangstraat wordt gelopen om een thematoespraak te maken

 

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn | Henan modeldiearbeider Guan Jianchun in de centrale school van de weizhuangstraat wordt gelopen om een thematoespraak te maken  0

 

om transporteren te bevorderen geeft de geest van arbeidsmodel, geest, geest, volledig spel aan de geavanceerde typische demonstratiehoofdrol, 18 Mei, de van de de machinesindustrie van bedrijf „China vakman“ GuanJianChun de „zware modelarbeiders in henan provincie“, in de Wei Zhuang-straat werden uitgenodigd de centrale school, het onderwerp „centraal bij vaklieden, plastic het werk schoonheid“ het thema van de verhandeling voorstelt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn | Henan modeldiearbeider Guan Jianchun in de centrale school van de weizhuangstraat wordt gelopen om een thematoespraak te maken  1

Beste President Xue, beste leraren en studenten, Goedemorgen!

 

Ik ben Guan Jianchun, klasse 6 monitor van Shuangliang van Henan-Mijnbouw Crane Co. , Ltd. Vandaag, ALS modelarbeider, voel ik zeer geëerd om mijn het werkakten met de studenten te delen. Ik wil ook deze kans te baat nemen om de studenten te laten een nieuw inzicht in „arbeid hebben ben het meest glorierijk“.

 

Mijn geboortestad is in mooie Jiangsu-provincie, maar ik heb in Changyuan bijna 30 jaar gewerkt. Het is wegens het warme land van Changyuan dat ik een trotse „Changyuan-mens“, en wat nog belangrijker is wegens de grote familie van henan mijnen ben geworden.

 

In henan mijn, wegens de opleiding van de leiders van het bedrijf en de sterke steun van de arbeiders, voltooide ik elke productietaak met volledig enthousiasme op de gewone post. In aanwezigheid van grote projecten, mijn collega's en ik ben niet bang van uitdagingen, herhaaldelijk studie, vernieuw technologie, verbeter methodes, en strijd in de frontlijn met collega's. De hitte van de de zomeroorlog, zweet doorweekte kleren; Strijdkoude in de winter, en kraanbedrijf. Het hele jaar door, houd het vechten, vaak om het verslag van de grootste kraan van de tonnagebrug, de productie van allerlei baowu van de kraandienst, Spoorweg van China, MCC, China de Kern, de Luchtvaart van China en andere nationale zeer belangrijke techniekgebieden te breken. Deze voltooiing is toe te schrijven aan het harde werk van het mijnpersoneel, en enkel wegens dit, heb ik de eer de „Grote Vakman van de zware de Machinesindustrie van China“ en „Modelarbeider van Henan-Provincie“ te worden.

 

De studenten, misschien u zijn niet van kranen op de hoogte, maar u zult vele kanalen hebben over kranen te kennen, zou u henan mijnen moeten vernomen hebben, zijn wat aan henan mijnen geweest, kunnen de henan mijnen en onze fabrieksarbeiders een bepaald begrip hebben. Maar herinner me, wat u, doen het met een hart van liefde, enkel aangezien ik van mijn werk houd, en goed doen het. Als studentenstadium van u, om elk beter thuiswerk te doen, beantwoordt elke cursus, elk onderzoeksdocument, doet elk huishoudelijk werk, zolang u het ernstig neemt, vast loon, het harde werk, doet elk klein ding goed, dan is het gemakkelijk om grote dingen in de toekomst te doen.

 

De arbeid is mooi, is de arbeid charmerend, is de arbeid glorierijk. De studenten, u zijn de bloemen van het vaderland, is de hoop van het vaderland. Naar men zegt, de „jeugd bent bloeiend, en de jeugd bent sterk, zodat is het land sterk.“ Momenteel, zou de jongeren ambitieus moeten zijn, werkt hard en betaalt met de geest van „het bepleiten van arbeid, die van arbeid, het harde werk, eerlijke arbeid“, en studie hard met de geest van „toewijding, voortreffelijkheid, nauwkeurigheid, en achtervolging van voortreffelijkheid houden“. Met slimme hersenen, om elk probleem, met ijverige handen op te lossen, om elke voltooiing te creëren.

 

De klasgenoten! Harde strijd terwijl u jong bent! Specifiek aan studie hard met de geest van modelarbeiders, met jeugdige vitaliteit om een briljante toekomst tot stand te brengen, die voor een nieuwe era ernaar streven dromen te bouwen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn | Henan modeldiearbeider Guan Jianchun in de centrale school van de weizhuangstraat wordt gelopen om een thematoespraak te maken  2

Het bedrijf heeft altijd modelarbeiders als te bevorderen benchmark genomen, aangemoedigd en lerend de geest van modelarbeiders, het merkeffect van modelarbeiders uitbreiden, en constant ertoe brengt werknemers om bijdragen in de ontwikkeling van het bedrijf van sterk aan boete te leveren bepleit.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in