Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Henanmijn om zich bij handen met Nangao-Chi aan te sluiten, om de keten van de kraanindustrie te creëren concurrentievoordeel!

May 19, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn om zich bij handen met Nangao-Chi aan te sluiten, om de keten van de kraanindustrie te creëren concurrentievoordeel!

 

Sterk verenigt zich voor win-win resultaten. Op 16 April, Henan-Mijn ondertekend de strategische die samenwerkingsovereenkomst van 2022 met Co. van de het Toestelgroep van Nanjing Gaojing, Ltd (hierna als „NGATOOTH wordt bedoeld“). De twee partijen ruilden diepgaande meningen over de ontwikkeling van de kraanindustrie, de stabiliteit van de industriële en leveringsketens, de strategische samenwerking en andere relevante aspecten en bereikten een hoge graad van consensus. HU Yongtang, Ondervoorzitter van Henan-Mijn, Feng Shuangyang, algemene manager, Zhu Jinguo, algemene manager van Commerciële van de de Industriële Normdoos van Nangaogi Afdeling en andere leiders woonde de het ondertekenen ceremonie bij.

 

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn om zich bij handen met Nangao-Chi aan te sluiten, om de keten van de kraanindustrie te creëren concurrentievoordeel!  0

Het ondertekenen van Ceremonie

 

De Henanmijn en NGAZ zijn strategische partners op lange termijn. Dit het strategische ondertekenen zal hun respectieve middelvoordelen integreren, zal zich op metallurgie, mijnbouw (met inbegrip van steenkool), havens, militaire concentreren, hydraulische en andere zeer belangrijke gebieden, zal samenwerking op verscheidene niveaus, uitvoeren en zal een vast en dicht strategisch partnerschap vestigen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn om zich bij handen met Nangao-Chi aan te sluiten, om de keten van de kraanindustrie te creëren concurrentievoordeel!  1

Het ondertekenen van plaats

 

Momenteel, de henan mijnen tijdens de kritieke periode van strategische transformatie van sterk zijn om te zuiveren. In de toekomst, Henan-zal de mijn meer superieure middelen integreren, de R&D-samenwerking van de gehele de industrieketen van kranen versterken, het kernconcurrentievermogen blijven verbeteren, en wijden aan de intelligente, groene en hoogstaande ontwikkeling van de kraanindustrie.

laatste bedrijfsnieuws over Henanmijn om zich bij handen met Nangao-Chi aan te sluiten, om de keten van de kraanindustrie te creëren concurrentievoordeel!  2

Foto door beide kanten wordt genomen die

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in