Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly

May 24, 2022

Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly

 

1. Achtergrond van kraan opleiding

de uitvoerige kwaliteit van werknemers ruim om te verbeteren en de product en de dienstkwaliteit te raffineren, heeft ons bedrijf een reeks van opleiding op Henan-de maand van de mijnkwaliteit sinds 1 April uitgevoerd. De opleiding duurde één maand, pogend alle werknemers op verschillende gebieden, onderwerpen en partijen op te leiden door theorie met praktijk te combineren, om een sterke atmosfeer te creëren van „het leren en het de achterstand inlopen“. Tot slot eindigen de personeels opleidingsactiviteiten perfect.

 

2. Een hoek van kraan opleiding

 

 

(1) dubbele straalkraan opleiding

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De procesafdeling zal de schilders organiseren om de deklaagproces opleiding van dubbele straalkraan uit te voeren, en de productverschijning en de proceskwaliteit in strikte overeenstemming met de kwaliteitsnormen te verbeteren.

 

(2) opleidend op de specificatie van de ladingsbescherming van enige straalkraan

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De procesafdeling zal elk enig straalteam organiseren om de opleiding op de specificatie van de ladingsbescherming van enige straalkraan uit te voeren. Verbeter het proces van de aspecten van de bescherming van de productlading en het schilderen procesverschijning om de productkwaliteit verder te verbeteren.

 

(3) dagelijkse pre de veiligheid van de verschuivingspatrouille opleiding

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De veiligheid en milieuafdeling zal alle productieworkshops organiseren om dagelijkse pre de veiligheid van de verschuivingspatrouille uit te voeren opleiding. Versterk het concept veilige productie, elimineer potentiële veiligheidsgevaren en verzeker veilige productie.

 

(4) speciale opleiding voor kwaliteitsinspecteurs

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kwaliteitsborging de afdeling de kwaliteitsinspecteurs van elke productieworkshop zal organiseren om speciale kwaliteit opleiding uit te voeren. Versterk de inspectie van standaardimplementatie van daadwerkelijke gevallen, controleer elk zeer belangrijk proces en realiseer de gehele proceskwaliteitscontrole.

 

(5) maandelijkse speciale kwaliteitscontrole summiere vergadering

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het maandelijkse speciale kwaliteitscontroleteam zal de kwaliteitscontroleresultaten van elk zeer belangrijk proces van enige straalkraan en dubbele straalkraan één keer in de week, één punt tegelijkertijd, samenvatten om de kwaliteit uit de bron te controleren en de stabiliteit van productkwaliteit te verzekeren.

 

(6) kraan professionele kennis opleiding

 

laatste bedrijfsnieuws over Vorige maand Brug Crane Training Ended Perfectly  5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M. Li Feng, de hoofdmachinist en de Afgevaardigde Engineer van het bedrijf, namen actief aan de opleiding van „partij beroepsbekwaamheden deel“ en verbeterden actief de kwaliteit van het personeel.

 

3. Effect van het uitvoeren van een reeks van opleiding zoals brugkraan

 

Momenteel, heeft de gehele personeelsreeks opleiding niet alleen de positieve reactie en de enthousiaste participatie van de meerderheid van werknemers, maar ook een belangrijk stuk van de tenuitvoerlegging van het bedrijf van talentenstrategie ontvangen, de betekenis van verantwoordelijkheid en opdracht van de meerderheid van werknemers versterkt om kwaliteit te verbeteren, en legde stevige fundamenten voor de transformatie en de bevordering van het bedrijf van sterk aan boete.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in