Contacteer ons

Contact Persoon : Peter

Telefoonnummer : +86 15736957286

WhatsApp : +8615736957286

Free call

Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams

May 31, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams

Inleiding:

Niu Yongqing, de ploegleider van de ploeg van Shuangliang vijftiende van het bedrijf, heeft meer dan 20 jaar van ervaring in frontlinie productie en productie. In aanwezigheid van dringende en belangrijke productietaken, steunen wij bravely zware lasten en dragen actief bij. Wij hebben elke productietaak kunnen goed voltooien. Onze opmerkelijke prestaties en pragmatische het werkstijl zijn volledig bevestigd door de de leiders en klanten van het bedrijf. Hoogst geprijst, is het team dat hij geschat als geavanceerde eenheid voor vaak heeft geleid, en het individu heeft ook vele eer zoals „ModelWorker“ gewonnen.

laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams  0

Goed bij het bestrijden van taaie slagen, die „harde beenderen“ durven te bijten

Het team van Niu Yongqing is goed bij het bestrijden van taaie slagen en durft om „harde beenderen“ te bijten. Op dat ogenblik, was het de hete maand van Juli, die met het piekproductieseizoen van het bedrijf samenviel, en de productieplaats van de workshop was uiterst heet. Zij ontvingen een belangrijke en dringende taak: om een partij de vier-straal van Baosteel Desheng gietende kranen te vervaardigen.
De behoeften van de projectpartij zijn zeer strikt, en de productietaken zijn strak en zwaar. De klant vereist dat het materiaal van productie aan levering binnen 1 maand wordt opgedragen. Niu Yongqing, die ervaring in de productie en de vervaardiging van vele grote projecten heeft, werd „bevolen om in gevaar“ te zijn. Samen met de teamleden, werden lid zij van de technische afdeling, snel van productieteam en van andere partijen om hun superieure krachten te concentreren om technisch onderzoek, procesbesprekingen uit te voeren, en herhaalden onderzoek. Overwinnend moeilijkheden dag en nacht, versnellend productie, en strikt controlerend de kwaliteit van elk proces. Mis elk detail niet, om de kwaliteit van elk vakmanschap te verzekeren. Uiteindelijk, werd de productie voltooid voor tijd en de kwaliteit beantwoordde aan norm. Na levering aan klanten, stelde de plaats en won goed unaniem lof van klanten in werking, die een microkosmos van „mijnsnelheid, mijnkwaliteit“ worden.

laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams  1

Nauwgezet, besteed aandacht aan veiligheid en ontspan niet

De productiemaand in Mei is elk jaar een zeer belangrijke maand voor de kwaliteit van het bedrijf, de veiligheid en de teambouw, en speelt een belangrijke rol in „het hele jaar door het verbinden van vorige en volgende“. Als één van de uitstekende teams, voeren zij strikt het beleid van de de productieveiligheid van het bedrijf en de specifieke verordeningen aangaande productieveiligheid uit, versterken opleiding zoals „veiligheids ideologisch onderwijs“ en „productiekwaliteitsnormen“ door diverse vormen zoals pre-klassenvergaderingen elke dag, problemen, herzie en Ervaring, planning en het plannen samenvat.
Zij beschouwen veiligheidsbeheer ter plaatse als met hoogste prioriteit. Betreffende de verborgen gevaren in het productieproces, zorgen zij resoluut dat de „verborgen gevaren niet uitgesloten zijn en“ produceren niet, en voor het onveilige gedrag van werknemers in het team ervoor, controleren zij elkaar en verbeteren op tijd hen. De plaatsing ter plaatse, de materiële besparing, en zelfs het dagelijkse leven van de teamleden, zijn stuk voor stuk gedetailleerd en uitgevoerd allen. Deze gewoonte is de verenigbare aanhankelijkheid van hun teams, en „Shuangliang vijftiende Team Construction Experience is“ ook een model voor andere workshopteams om geworden te leren van.

laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams  2

Strikt onzelfzuchtig, betaal concentratie aan kwaliteit zonder het verminderen

Tijdens teambouw, kenden zij het belang van productkwaliteit, en alle leden van het team vestigden stevig het productieconcept „grootmoedig beheer, wrede en wrede kwaliteit“. Houdend in mening zorgvuldig bestuderen de bepalingen van diverse kwaliteitsnormen, alle leden van het team, opbrengsverrichtingen in strikte overeenstemming met kwaliteitsnormen, en missen geen kwaliteitsdetail of om het even welk verborgen veiligheidsgevaar. Het werk wordt van uitstekende kwaliteit op lange termijn bevorderd, en het team herwerkt niet of begint opnieuw, en de maandelijkse productietaken kunnen met succes volgens een hoge norm worden voltooid, en het niveau van de kwaliteitsnormalisatie van het team is effectief verbeterd.

laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams  3

Nadruk op details en lood door voorbeeld

Hij zei vaak dat het bedrijf een grote familie is, en het team is een kleine familie. De kleine familie levend in harmonie, iedereen kan alles doen. In zijn gebruikelijk werk, kan hij altijd worden gezien ruilend ervaringen met zijn medewerkers. Van de aspecten van materiaalinspectie, proceskwaliteitscontrole, het lassen procédé, enz., volgens de daadwerkelijke productiesituatie, kan hij de details te weten komen van het verbeteren van de kwaliteit van elk proces. De teamleden bespreken vaak met elkaar, en verbeteren gezamenlijk productkwaliteit door diverse vaardigheidscompetities. Het gehele team creeerde een sterke atmosfeer „het leren de achterstand in te lopen“. In de jaarlijkse vaardigheidscompetities, de maandelijkse kwaliteitstoekenning, de werknemerserkenning en andere toekenning en evaluatie-activiteiten, is de 15de klasse van Shuangliang altijd „op de lijst“.

laatste bedrijfsnieuws over Dit team is werkelijk „koe“! Zijnota's over de Bouw van Henan-Mijnteams  4

Geen compromis, geen blinde gehoorzaamheid, geen ouderwets
Dit is de twee decennia van het bedrijf van waardevolle ervaring
Het is de geestelijke trek van elke mijnarbeider zoals Niu Yongqing
Hulde aan Ploegleider Niu
Begroeting aan de verbazende mijnwerkers!!!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in